PROFESSIONELE VACHTVERZORGING SINDS 1993

 

In de afgelopen 35 jaar dat ik honden trim heb ik regelmatig te horen gekregen van eigenaren dat hun hond niet te trimmen is, agressief gaat reageren naar mij of naar andere honden, niet zonder z'n baasje bij mij achter kan blijven, zich niet laat borstelen, gaat blaffen, grommen of janken, zijn behoefte gaat doen in de trimsalon, z'n eigen spiegelbeeld aanvalt, in paniek raakt, van de trimtafel afspringt enzovoort. In de praktijk blijkt dat allemaal mee te vallen en laat elke hond zich uiteindelijk prima behandelen.

 

Het is natuurlijk begrijpelijk dat u niet graag uw geliefde huisdier bij een vreemde achterlaat in een onbekende omgeving. Maar het is meestal zo dat de eigenaar zich daar veel meer zorgen over maakt dan de hond zelf. Een hond heeft een zeer goed aanpassingsvermogen en zal snel wennen aan de trimsalon en alles wat daar te zien, te ruiken en te voelen is.

 

 Uw viervoeter is bij mij in goede handen. Geen enkele hond heeft ooit dusdanig gedrag vertoond dat hij niet te trimmen was. Uw dier wordt door mij gerustgesteld en ik neem alle tijd voor hem of haar. Ik kan prima omgaan met elk soort karakter, geslacht, ras en leeftijd.

 

Vindt u het vervelend om uw hond naar de trimsalon te brengen? Laat mij dat dan weten zodat ik u uit kan leggen hoe alles in z'n werk gaat. U kunt erop vertrouwen dat uw hond in goede en ervaren handen is!

 

 

 

 

 

 

 

Top